Det va la gött

Hej på er!! Först och främst vill jag be om ursäkt för väldigt dålig uppdatering de senaste veckorna. I alla fall så kom jag hem igår från Göteborg!! Jag var där med kyrkan och syftet var att vi skulle åka runt till olika kyrkor i Sverige för att få idéer och inspiration. Vi åkte först till Halmstad, sen till Kungsbacka & Göteborg och sist Karlskoga. Denna resa har fått betyda väldigt mycket för mig. Dels så har jag lärt känna underbara människor men jag har också vuxit i min tro. Jag har börjat reflektera över saker som vilken kyrka passar mig, vad är fördelarna eller nackdelarna med att jobba på det här sättet o.s.v. Inom kyrkvärlden finns det nämligen också olika kulturer och sätt att sköta en församling på. Förutom det har vi även hunnit med Ullared, Liseberg, spelat beach volleyboll, grillat och mycket mer! 
 
Nu är jag tillbaka i skolan och vardagen igen. Idag gjorde jag de sista nationella proven i engelska och det gick helt okej. I helgen kommer troligtvis några från Luleå hit så det blir kul! Men nu ska jag vila och fira att jag har sovmorgon imorgon, önskar er en bra vecka!! 
 
 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com