En till fotograf i familjen?!

 Hej på er! Jag tror minnsan vi har en till fotograf i min familj, nämligen min pappa. Denna bild som ni ser här över är bara en av bilderna som han tog på mig ute i vår trädgård för några dagar sedan. Dock så hade jag ställt in inställningarna i förväg och sa vart han skulle stå men annars så gjorde han det helt själv. Bästa pappa!
 
Denna dag började annars med en ledarfrukost på kyrkan och efter det for jag, mamma och pappa på stan en sväng. Jag köpte två linnen, ett vitt och ett grått. Vi käkade även lunch på Waynes och jag åt en surdegsmacka med mozarella och pesto. Supergott! Ikväll ska jag vara med Kajsa men innan dess ska jag nog bara ta det lugnt. Imorgon ska jag hjälpa till att fotografera i kyrkan så det blir nog kul. Hoppas ni får en bra helg!! :D 

Kommentarer
Postat av: Ajli Müller

älskar mozzarellamackor <333

Svar: Ja!!
Vilma Enquist

2016-06-04 / 15:03:15
URL: http://ajlimuller.se/

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com