Frågor

    ·  Frågar & svar, Vilma
Hej, tog dessa frågor från en av mina favoritbloggar som drivs av Ebba Lilleström och tänkte nu svara på dem. 
 
Vad är det bästa du vet?
Vänner, varma sommarkvällar, lappis och hockey. 

En doft eller smak som väcker minnen eller känslor för dig?
Jag kom inte på något annat förutom att doften av klor påminner mig om när vi åkte och badade på badhus i låg- och mellanstadiet.

Vad får dig att slappna av?
Min familj, mina vänner och lovsång.

När du känner dig rastlös, vad gör du då?
Oftast sitter jag och tittar på YouTube eller Netflix. 
 
Är du en spontan person?
Nja, det är lite olika. Jag gillar att planera saker och är lite av ett "kontrollfreak" men jag tycker det kan vara roligt om något oväntat dyker upp. 

Vad är du rädd för?
Som vilken annan människa är jag rädd för krig och andra katastrofer. Men jag är även rädd för att göra någon annan människa ledsen.

Vad ger dig styrka?
Kyrkan och lovsång. Miljön i kyrkan är så avslappnad och det känns väldigt tryggt. Genom att sjunga lovsång blir jag så otroligt glad och det känns som jag kan klara av allt. 

Något som ingen kanske vet om dig?
Oj, det är svårt. Jag har väldigt lätt för att gråta oavsett om det är över något roligt som har hänt och jag blir glad eller om det är över något ledsamt som har hänt. 

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com