Vad är jag för typ av person...

Min vän Fanny hade gjort denna lite annorlunda och roliga lista på hennes blogg som hon i sin tur hade hittat på någon annans. Jag tyckte också den verkade rolig så därför tänkte jag följa strömmen och även gör den. Så nu har jag precis som de andra skrivit om vad jag är för typ av person...

 

... på restaurang? Den som scrollar i genom menyn och bestämmer sig snabbt för man ska äta och dricka. Jag är ganska tråkig så tar oftast samma typ av mat då jag går ut och käkar. 

 

... på nattklubben? Jag är ju inte mydig så jag kommer ju inte ens in på nattklubbar. Men om jag känner mig själv rätt så är jag nog den som skulle hålla sig i bakgrunden och inte dansa mycket alls. 

 

... på stranden? Det beror helt på vilket humör jag är på. Antingen är jag den som badar mest eller så hänger på stranden och spelar fotboll eller något liknande eller så ligger jag bara ner och tar det lugnt. 

 

... i klädbutiken? Den som går in i en buktik och genast går ut om jag ser att det inte finns något i min smak eller om det är för lång kö till kassan. Sen så beror det helt på hur mycket pengar jag har på mig.  

 

... hemma hos andra? Den som tar ganska mycket plats och pratar lite för mycket. Dock beror det ju helt på vem eller vilka jag är hemma hos. Men om jag känner mig bekväm och känner människorna så är jag väldigt pratglad. 

 

... på flygplan? Den som nyfiket tittar runt på alla människor och försöker para ihop vilka som reser med vilka. Jag lyssnar gärna i smyg på folks konversationer och försöker föreställa mig hur deras liv ser ut annars. 

 

... en hel dag hemma? Den som ligger och slöar framför datorn. Antingen så ser jag på YouTube eller en film/serie på Netflix. Min favorityoutuber just nu är Helen Torsgården. 

 

... i ett förhållande? Eftersom jag inte har haft något förhållande så kan jag inte riktigt svara på den. Så jag får väl vänta och se! 

 

... på morgonen / kvällen? På morgonen när jag är ledig ligger jag och drar mig säkert en timme efter jag har vaknat. Men annars brukar jag vara ganska duktig på att gå upp. På kvällen är jag den som oftast går och lägger sig tidigt om jag inte har nåt planerat. 


Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com