Redo för jobb

    ·  Natur, Vardag, Vilma
Söndagen spenderas med släkten ute på ett ställe som heter Munviken. Där är det otroligt fint med båda sandstrand och stora stenar. Jag passade såklart på att fotografera i denna mysiga miljö. Efter vi hade fikat och gått runt lite där for vi till min morbror och hans sambo som bor i Lövånger. Vi umgicks, spelade boll(såklart vann tjejerna), åt middag och hade det allmänt trevligt. 
 
Nu ligger jag helt slut i sängen och mina ögonlock känns tunga som bly. I morgon är det första dagen på jobbet och gissa om jag är nervös! Men jag ser även fram emot att få börja jobba. Efter jobbet i morgon ska jag hem till Ebba och äta middag. Ska bli så mysigt med lite kvalitetstid med min fina vän! Vad ska ni göra imorgon? Kommentera! Nu ska jag bara slappa framför TV:n innan läggdags. Vi hörs!

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com