17 januari

 Hej på er. Återigen vill jag be om ursäkt för min dåliga uppdatering av bloggen men tiden och orken har inte funnits till. Vad har jag haft för mig då? Jag firade jul här hemma med familjen och morfar. Under mellandagarna hade vi andra släktingar på besök och jag tog det mest bara lugnt. Nyår firade jag uppe i Skellefteå med några kompisar vilket var superkul. Jag har också tagit beslutet att sluta spela innebandy. Dels för att orken inte funnits där men också för att jag vill ha tid till annat. Jag har till exempel börjat söka extrajobb på bland annat Ica Maxi och cafeér i staden så hoppas att det blir något. 
 
För tillfället vet jag inte riktigt vad jag ska publicera för inlägg så därför tänkte jag fråga er, vad vill ni se här? Ha en bra söndag!!

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com