17 år

Idag var det min tur att fylla år. Denna gång var det 17 år sedan jag och min bror såg världen för första gången. Firade dagen med frukost på morgonen som mamma hade ordnat, sedan var jag i skolan, efter skolan for jag, Kajsa och Fanny till badhuset för komplettering, satt sedan på bibblan och såg på Friends och klockan 18 mötte jag upp resten av familjen för att äta middag tillsammans. För min del behövs det inte så mycket för att jag ska få en bra födelsedag. Det ända jag begär är att få vara med dem jag bryr mig om!!
 
Imorgon står skranåkning på schemat. Jag och några från klassen ska åka till Bräntbärget och åka skrana hade vi tänkt, kanske även grilla och fika tillsammans. Jag tar med mig kameran och lägger upp bilderna här på bloggen sedan. Massor med kramar till er!
 
Känns så tråkigt med sådana här bilder men har inga andra att bjuda på för tillfället:/

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com