Kajsa 17 år!!

    ·  Vardag, Vilma
Lördagkvällen spenderades hemma hos Alva, dels för att fira bästa Kajsa som fyllde 17 men också bara för att umgås.Vi började med att laga mat tillsammans vilket var tacos, sedan åt vi, spelade sällskapsspel, körde Just Dance och sist for vi till Petter och spenderade resten av kvällen där. En väldigt bra kväll med några underbara människor! Bilderna är tagna med Fannys kamera:) 

Idag var jag först i kyrkan där jag var barnvakt, sedan for jag ner på stan med Kajsa och efter det for jag hem. Ikväll har jag pluggat, tittat på TV och bara tagit det lugnt. Precis som en söndagkväll ska vara! Jag och pappa har även beställt det där teoripaketet jag pratade om och jag är så taggad! Om allt går som planerat kommer jag ha mitt körkort om cirka ett år vilket känns helt overkligt!! Så roligt! Nu önskar jag er en fortsatt bra kväll och hoppas att ni får en bra vecka!:)

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com