Lördagshäng

 
Foto av: Fanny
 
Lördagkvällen spenderas hemmas hos Fanny med hennes pojkvän Karl, Petter, Kajsa, Fanny och Alva. Vi åt tacomiddag, såg på ishockey, körde en frågesport om Finland och drog sedan ut till en äventyrslekpark. En bra kväll helt enkelt! Fler bilder från kvällen hittar ni på Fannys blogg. 
 
Idag har jag hunnit plugga båda lite matte och spanska. Jag och pappa har även varit iväg och inhandlat ett par vita shorts och sockar till innebandysäsongen. Vi ska nämligen ha vitt matchställ i år. Jag köpte också ett par svarta Adidas byxor. Om ett tag far vi iväg till Deborah och hennes familj för att fika och umgås. Ha en bra kväll!

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com