Grattis Pappa!

Hipp hipp hur för idag är det världens bästa pappas dag! Som ni säkert har förstått på rubriken så fyller min älskade pappa år idag. Hela 47 år fyller han. Vi har firat honom med vegetarisk lasange till middag lagad av mig och sedan tårta på kvällen. Dessutom har han fått kläder, tidningar och ishockey biljetter till en Skellefteå AIK match i oktober. Grattis igen pappa!
 
Imorgon är det fredag vilket betyder helg! Jag är så taggad på vad den här helgen kommer att erbjuda eftersom jag bland annat ska fotografera på ett bröllop på lördag. Sedan på söndag ska jag träffa Karolina och fotografera lite porträttbilder. Denna helgen kommer att bli så rolig!! På grund av detta kommer det nog inte bli så mycket uppdatering men jag lovar att nästa vecka kommer det komma massor av bilder upp på bloggen från helgen. Ikväll ska jag försöka ta det lugnt och lägga mig tidigt så jag är utvildad inför helgen. Ha det bra så länge! 
 
//Vilma

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com