Favoritserien just nu

Pretty little liars. Definitivt min favoritserie för tillfället. Just nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och ska slå på ett avsnitt. Jag är bara på säsong två, vet att alla har typ sett klart denna serie men det tog ett tag för mig att gilla den. 

Skoldagen var helt okej. Vi hade psykologi där vi pratade om familjen som en miljöfaktor vilket var intressant. Sedan hade vi idrott, lunch, naturkunskap och historia. Efter skolan for jag ner på stan med Kajsa och fikade på Waynes. Invigde även min nya kappa idag fast det var en aningen kallt. Nu ska jag fortsätta att titta på avsnittet, så spännande att försöka luska fram vem A är! Ha det bra och glöm inte att ställa frågor till min frågestund antingen i inlägget eller skicka till min e-mail:) 

Kommentarer
Postat av: Dixi Wonderland

Jag gjorde nyligen en vlog där jag berättade om mina favorit serier och där sa jag att finns en serie som jag inte klarar av så är de PLL xD Tur att vi alla tycker olika ;)

2015-09-04 / 15:14:39
URL: http://dixiwonderland.com/

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com