Onsdag

Hej på er! Dagen har bara rullat på. Jag drog tidigare från skolan eftersom jag skulle till sjukgymnasten. Jag har nämligen haft ont i ryggen på sistone, troligtvis på grund av min dåliga hållning. Jag fick några övningar och lite tips på saker som jag ska tänka på.
 
Just nu försöker jag plugga till idrottsprovet men det går väl sisådär. Idrott är verkligen inte mitt favoritämne. Ikväll står ishockey på schemat, jag såg visserligen ishockey igår med Alva när Löven mötte Asplöven men nu blir det riktig ishockey det vill säga Skellefteå mot HV71. Håller tummarna på för att Skellefteå ska ta den femtonde raka segern!!

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com