Ett steg i rätt riktning

    ·  Bröllop, Vilma
I september fick jag den stora förmånen att få fotografera på Anna och Gabriels bröllop. Det var en dröm som jag haft väldigt länge som gick i uppfyllelse. För er som har följt min blogg ett tag så vet ni nog vid det här laget att jag vill bli fotograf och starta ett eget företag. Detta var alltså ett steg i rätt riktning. 
 
Jag minns hur nervös jag var när vaknade upp den morgonen men samtidigt glad över att jag äntligen skulle få chansen att uppfylla en av mina drömmar. Men allt gick bra och jag är väldigt nöjd över det jag har åstakommit. Genom detta har jag insett att jag måste våga för att kunna nå mitt mål. Det får kännas lite pirrigt men bara jag gör det. 

Tack ännu en gång Anna och Gabriel för att jag fick vara med och förgylla er dag!
 

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com