Dag 1. Bild på dig själv + fyra fakta

    ·  Vilma
 
- Jag gillar inte skräckfilmer. Jag förstår inte vad folk tycker är underhållande med blod, onaturliga varlser, mord o.s.v. Jag har bara sett en skräckfilm i mitt liv och tänker aldrig göra det igen. 
 
- Jag är en dålig förlorare. Jag hatar att förlora och blir ofta väldigt sur på mig själv efter en förlust t.ex. i en innebandymatch och ibland låter jag till och med ilskan dra ut över mina föräldrar vilket kanske inte alltid är så bra. 
 
- Jag har ganska svårt att ta emot komplimanger och ger ofta svar som "Nej, den är inte så fin" eller "Men så säger du bara". 
 
- Jag har väldigt lätt för att visa hur jag känner vilket göra att om jag mår dåligt en dag så ser man verkligen att jag gör det, det är dock helt omedvetet. 
 

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com