Facebooksida

    ·  Vardag, Vilma
Jag har äntligen skaffat en faceooksida där jag lägger upp mina bilder. Ni hittar den här eller genom att trycka på bilden. Tanken är att nå ut till fler människor och på så sätt få fler fotouppdrag, vilket jag har fått. Som ni kanske vet så ska jag få fotografera på två kompisars bröllop nu i september. Jag har även fått frågan att fotografera de anställda i min kyrka och Mayas lillasyster. Jag är så glad och tacksam över att jag får frågan. 
 
Imorgon börjar vår resa söderut. Vi skulle egentligen åkt idag men det blir en dag senare än vad vi hade tänkt. Ikväll ska jag packa, städa och tvätta inför resan. Idag var det också min sista jobbdag på kyrkogården. Det var nyttigt och lärorikt att få jobba där men det ska bli skönt med lite semester innan skolan börjar. 
 
Jag hade tänkt att fotografera väldigt mycket under vår "roadtrip" och sedan lägga upp bilder i olika delar här på bloggen. Eftersom jag ska bort så kommer det bli lite tomt på bloggen en vecka framöver men jag lovar att jag ska blogga direkt när jag kommer hem. Nu ska jag njuta av att det är fredag. Ha en bra helg! 

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com