Pepparkakshus á la Vilma

    ·  Vardag, Vilma
Igår "bakade" jag ett pepparkakshus och jag måste säga att jag blev nöjd. Dock så hade jag inte gjort delarna själv utan jag hade köpt färdiga delar. Har ni gjort ett pepparkakshus än?
 
Just nu sitter jag och läser i min engelska bok. Min moster kom nyss och snart ska vi snart sätta oss och äta söndagsmiddag. Ikväll ska jag plugga mer och se solsida klockan åtta. Veckan som kommer är den sista skolveckan för detta år och det ska bli så skönt med ledighet. Vi ska fira jul hemma i år med morfar och sedan umgås med andra släktingar under mellandagarna. Runt nyår åker jag upp till Skellefteå för att fira nyår tillsammans med några kompisar, vilket jag ser fram emot riktigt mycket! Hoppas ni har haft en riktigt bra söndag!

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com