Mina objektiv

AF-S Nikkor 50 mm f/1:8.G, detta objektiv hänger med mig jämnt. Det är lätt och litet vilket gör det smidigt att ta med. Det är ljusstarkt och passar perfekt för porträtt, landskapsfoton och stilleben. Dessutom är det väldigt billigt för att vara ett obejktiv, jag betalade runt 2000 kronor för det. Om du precis har börjat fotografera så är detta objektiv perfekt för dig! 
AF-S DX Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G VR Lens. Det här objektivet fick jag med när jag köpte kameran. Använder aldrig detta då bländaren och zoomen är så liten. Det funkar och ibland kan man få någon bra bild. 

Kommentarer
Postat av: Malin

Roligt att se, jag använder också sällan det objektivet jag fick med kameran.

2015-08-06 / 11:32:33
URL: http://piochmalin.blogg.se/

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com