Tillbaka till vardagen

Minns inte om jag visat denna bild förut:)
 
Hej, nu är första skoldagen avklarad efter lovet och det gick förvånasvärt bra. Dock så fick jag veta att jag har ett matteprov nästa vecka. Jag har haft ett superbra lov men det är ändå skönt att återgå till vardagen och få träffa sina klasskompisar. Jag fick sluta tidigare idag för att vår lärare hade annat att göra så det var skönt! Ansökan till sommarjobb öppnade även idag så just nu sitter jag och tittar på det. Som det ser ut nu så kom jag söka äldreomsorg i första hand, sedan café och som tredje val sommarjournalist. Det sista låter roligast men samtidigt försöker jag vara smart och tänka på vart det kan vara enklast att få jobb senare. 
 
Om bara nio dagar är det lov igen och det ska bli såå skönt. Jag och Deborah far förmodligen upp till Boden så det ser jag fram emot! Det hade  även varit roligt att åka slalom men vet inte riktigt om det går då mamma och pappa ska greja med köket. Hur ser era planer ut för lovet? :) Ha en bra dag!! 

Kommentarer
Postat av: josephine Asplund

Hoppas du får en fin kväll & lycka till med bloggen!
Kram <3

Svar: Tack såå mycket!!!:D
Vilma Enquist

2016-03-14 / 19:41:37
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com