Såpbubblor

Hej på er! Just nu sitter jag och redigerar bilderna jag tog idag i kyrkan. Jag blev relativt nöjd så hoppas att de andra tycker om dem också! Bilderna har vi tänkt att använda till planscher o.s.v för att göra reklam för vår barnverksamhet som vi har.
 
Ikväll så har jag inga planer vilket känns lite tråkigt. Dock är det skönt att ta det lugnt men det hade varit roligt att hitta på något. Men mina planer kan ju ändras! Imorgon så ska vi fira min moster som har fyllt 60 med grillat och annat gott. Jag ska även försöka skriva på en uppgift som jag har i naturkunskap om jag inte gör det idag. Vad ska ni göra ikväll? Kram på er!

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com