Gravidfotografering, fika och sommarlov

Idag vaknade jag upp till ett glatt sms från en person i kyrkan som frågade mig om jag ville fotografera en gravidfotografering tillsammans med hon och hennes man. Självklart tackade jag ja! Detta har varit en dröm för mig så länge så är riktigt glad för att jag har fått frågan. Gravidfotograferingen äger rum någon gång i sommar och bilder kommer dyka upp på bloggen efteråt, så håll utkik!
 
Idag ska jag träffa några kompisar och fika hemma hos en av dem vid klockan tre. Annars har jag inga planer för resten av dagen men det känns så skönt för nu är det sommarlov!! Just nu ligger jag i sängen och tittar på bilder från olika gravidfotograferinger samtidigt som jag lyssnar på peppande musik. Åh, vad glad jag är!! Hoppas ni får en bra dag!! 
 
Bjuder på en liknande bild som jag la upp förra veckan:)

Kommentarer
Postat av: josephine Asplund

Några roliga planer för helgen?? Kram <3

Svar: Nja, jag har inte jättemånga planer: På lördag ska jag på ett ungdomsmöte som min kyrka anordnar men annars vet jag inte riktigt. :) Kram
Vilma Enquist

2016-06-15 / 11:59:36
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com