För imorgon är det sommarlov!!

 
Typ tredje gången jag publicerar denna bild på bloggen men det är för att jag tycker om den så mycket och för att den passade just till detta inlägg. I alla fall så går jag ut ettan imorgon och får äntligen sommarlov. Jag kan nästan inte beskriva med ord hur mycket jag har längtat efter detta lov, behöver verkligen några veckors ledighet. Jag har inte så jättemycket planerat förutom lappis, att jobba, sitt barnvakt och umgås med vänner/familjen. Men det blir nog bra ändå! 
 
Imorgon ska jag även fira min kompis Elsa som tar studenten genom att fara på hennes mottagning så tror det blir riktigt kul! Senare på kvällen ska jag och resten av familjen gå ut och käka middag på stan vilket blir mysigt.Hoppas ni får en bra kväll och en bra morgondag! 
 
 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com