Frågor

    ·  Frågar & svar, Vilma
Hej, tog dessa frågor från en av mina favoritbloggar som drivs av Ebba Lilleström och tänkte nu svara på dem. 
 
Vad är det bästa du vet?
Vänner, varma sommarkvällar, lappis och hockey. 

En doft eller smak som väcker minnen eller känslor för dig?
Jag kom inte på något annat förutom att doften av klor påminner mig om när vi åkte och badade på badhus i låg- och mellanstadiet.

Vad får dig att slappna av?
Min familj, mina vänner och lovsång.

När du känner dig rastlös, vad gör du då?
Oftast sitter jag och tittar på YouTube eller Netflix. 
 
Är du en spontan person?
Nja, det är lite olika. Jag gillar att planera saker och är lite av ett "kontrollfreak" men jag tycker det kan vara roligt om något oväntat dyker upp. 

Vad är du rädd för?
Som vilken annan människa är jag rädd för krig och andra katastrofer. Men jag är även rädd för att göra någon annan människa ledsen.

Vad ger dig styrka?
Kyrkan och lovsång. Miljön i kyrkan är så avslappnad och det känns väldigt tryggt. Genom att sjunga lovsång blir jag så otroligt glad och det känns som jag kan klara av allt. 

Något som ingen kanske vet om dig?
Oj, det är svårt. Jag har väldigt lätt för att gråta oavsett om det är över något roligt som har hänt och jag blir glad eller om det är över något ledsamt som har hänt. 

Gravidfotografering, fika och sommarlov

    ·  Vardag, Vilma
Idag vaknade jag upp till ett glatt sms från en person i kyrkan som frågade mig om jag ville fotografera en gravidfotografering tillsammans med hon och hennes man. Självklart tackade jag ja! Detta har varit en dröm för mig så länge så är riktigt glad för att jag har fått frågan. Gravidfotograferingen äger rum någon gång i sommar och bilder kommer dyka upp på bloggen efteråt, så håll utkik!
 
Idag ska jag träffa några kompisar och fika hemma hos en av dem vid klockan tre. Annars har jag inga planer för resten av dagen men det känns så skönt för nu är det sommarlov!! Just nu ligger jag i sängen och tittar på bilder från olika gravidfotograferinger samtidigt som jag lyssnar på peppande musik. Åh, vad glad jag är!! Hoppas ni får en bra dag!! 
 
Bjuder på en liknande bild som jag la upp förra veckan:)

För imorgon är det sommarlov!!

    ·  Vardag, Vilma
 
Typ tredje gången jag publicerar denna bild på bloggen men det är för att jag tycker om den så mycket och för att den passade just till detta inlägg. I alla fall så går jag ut ettan imorgon och får äntligen sommarlov. Jag kan nästan inte beskriva med ord hur mycket jag har längtat efter detta lov, behöver verkligen några veckors ledighet. Jag har inte så jättemycket planerat förutom lappis, att jobba, sitt barnvakt och umgås med vänner/familjen. Men det blir nog bra ändå! 
 
Imorgon ska jag även fira min kompis Elsa som tar studenten genom att fara på hennes mottagning så tror det blir riktigt kul! Senare på kvällen ska jag och resten av familjen gå ut och käka middag på stan vilket blir mysigt.Hoppas ni får en bra kväll och en bra morgondag! 
 
 

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com