Myshelg hos farmor och farfar

Hej på er! Just nu befinner jag mig i Skellefteå hemma hos farmor och farfar. Jag kom hit igår och ska vara här tills imorgon. Jag älskar verkligen att fara till Skellefteå och umgås med mina farföräldrar. Det är något alldeles särskilt. Farmor pysslar om mig och ger mig kloka råd. Medan jag och farfar diskuterar hockey och Skellefteå AIKs senaste nyförvärv. Emellan åt kan det dock bli lite tråkigt men då drar jag mig bara undan och sätter mig vid datorn eller läser en bok en stund. Jag blir så glad när farmor utbrister "Vilma, det är så roligt att du fortfarande kommer hit så vi får rå om dig!". Då vet jag att jag gjorde rätt som for hit för det bästa är att få se min farmor glad och då gör det inget om det blir lite långtråkigt ibland. 
 
Idag ska vi fara till Ursviken en sväng där farmor och farfar bodde tidigare innan de flyttade in till Skellefteå. I Ursviken har jag tillbringat många av mina somrar och lov som liten så det lilla samhället kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Nu var det ett tag sedan jag var där så det ska bli intressant att se hur det ser ut. Vad ska ni göra idag? Kommentera gärna här nedanför.:) Ha en bra dag! 
 
 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com