48 och 18

Hej på er! Det är så roligt att se att det fortfarande är folk som tittar in här på bloggen trots den urusla uppdateringen. Det beror på lite olika saker. Dels så har jag inte fotograferat på hur länge som helst och i och med att jag inte har gjort det så har jag inte haft några bilder att dela med mig av här. Men sen så har jag även haft en massa annat att tänka på. I alla fall, nu ska jag sluta babbla på om det.
 
Imorgon fyller två av mina allra bästa vänner år, mamma och Karolina. Mamma fyller 48 och Karro fyller 18!! Imorgon ska jag fira mamma tillsammans med familjen och vänner hemma hos oss. Gissar på att det blir gott fika som vanligt! Karro ska jag försöka fira i helgen om jag inte åker till Skellefteå en sväng. Jag har inte bestämt mig riktigt än. Men det löser sig! I eftermiddag blir det bio för mig och mamma. Vi ska se "Livet efter mig". Jag har ganska höga förväntingar efter att ha sett trailern så hoppas att den är bra! Efter bion har jag inga planer men något hittar jag väl på. Önskar er en fin dag så hörs vi!! 
 
 

Kommentarer
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

åh nicenice

2016-07-20 / 13:06:35
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Sarah

Grattis till dom :)

2016-07-20 / 15:38:38
URL: http://CheerSarah.devote.se

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com