2016.07.26

Idag for jag på en liten fotorunda och målet var att fotografera några kossor. Tyvärr så hittade jag inte kossorna som jag har sett förut men det fanns två hästar som jag kunde fotografera istället. 
 
 
 
 
Som ni ser fotograferade jag även lite annat. Den bästa hästbilden som jag fotade tänker jag inte visa er än. Jag hade nämligen tänkt använda den och några fler bilder till en ny header. Ska börja fixa den nya headern i eftermiddag! Vädret är helt underbart just nu och jag njuter av varje sekund jag är ute. Vid fyra ska jag cykla ner med Kajsa på stan och gå runt i lite affärer. Jag tror att jag ska titta efter en almanacka att sätta upp någonstans i mitt rum. Vad ska ni göra idag? Och hur är vädret hos er? Kommentera gärna!
 
Detta är även min sista lediga vecka för på måndag börjar jag jobba! Jag ser faktiskt fram emot det och tror att det kommer bli riktigt kul och givande. Men nu ska jag sluta blogga och fixa lite småsaker innan jag far iväg mot Kajsa. Ha en bra dag!:) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Vilka fina bilder!! :)

Svar: Tack:)
Vilma Enquist

2016-07-26 / 15:27:45
URL: http://hornstull.nu

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com