Trött

Denna dag har bara rullat på. Det var dock väldigt svårt att siga upp i morse av någon anledning. Jag var jättetrött så första lektionen försökte jag bara hålla mig vaken men det blev bättre senare. Även fast vi nyligen har haft lov så är jag redan skoltrött. Tur att det kommer två till lov om några veckor för behöver verkligen dem. På sportlovet har jag inte jättemånga planer. Första helgen far jag, Deborah och Ebba upp till Luleå. Jag tror även att jag och pappa ska ta några dagar till att göra om i mitt rum, vi får se vad vi hinner och orkar. Längtar!!
 
Ikväll står inget på schemat förutom att skriva lite på en insändare som ska vara klar på torsdag. Förresten har jag valt mina valbara kurser nu. Det blir fotografisk bild 1 & 2, journalistik, skrivande och etik och människans livsvillkor. Jag har även bestämt mig för inriktning och det blir beteende! Hoppas och tror att det blir bra!! Nu önskar jag er en fortsatt bra dag och så hörs vi i nästa inlägg:) Kram 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com