Om du kände mig skulle du veta att...

Jag har listat upp 10 saker som du skulle veta om du kände mig riktigt bra.
 
1. Jag har en förkärlek till romantiska filmer och tv-serier. The notebook, A walk to remember och One tree hill är några av mina favoriter!! 
 
2. Jag är väldigt klumpig av mig, Jag skulle minst kunna räkna upp 10 historier om när jag gjorde något riktigt klumpigt. Ett exempel var när jag råkade spilla kladdkaksmet över min dator.
 
3. Nästan hela mitt liv har jag velat bli förskolelärare eftersom jag tycker det är jätteroligt att se hur barn utvecklas och lär sig nya saker. Det senaste två åren har jag dock kommit in på andra tankar, nu vill jag bli sportjournalist. 
 
4. Jag är uppvuxen i en kristen familj och har en tro på Gud. Han är en stor del av mitt liv.
 
5. Min äldsta vän heter Karro(Karolina) och jag har känt henne ungefär hela mitt liv. Otroligt tacksam för att jag har henne!!<3
 
6. Jag gillar att titta på sport, främst vintersport som ishockey, skidor, alpint, skicross mm. Hockey är dock min favoritsport och jag är ett stolt fan av Skellefteå AIK. 
 
7.Trots mitt stora intresse för vintersporter gillar jag inte att utöva dem själv. Slalom är helt okej men resten är inte min grej. 
 
8. Jag är en social människa som gillar att lära känna nya människor och pratar ibland lite för mycket.
 
9. Jag trivs också själv och säger inte nej till att ligga i sängen en hel dag och titta på filmer/serier.
 
10. Jag har en tvillingbror som heter Gideon. 
 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com