Kajsa 17 år!!

    ·  Vardag, Vilma
Lördagkvällen spenderades hemma hos Alva, dels för att fira bästa Kajsa som fyllde 17 men också bara för att umgås.Vi började med att laga mat tillsammans vilket var tacos, sedan åt vi, spelade sällskapsspel, körde Just Dance och sist for vi till Petter och spenderade resten av kvällen där. En väldigt bra kväll med några underbara människor! Bilderna är tagna med Fannys kamera:) 

Idag var jag först i kyrkan där jag var barnvakt, sedan for jag ner på stan med Kajsa och efter det for jag hem. Ikväll har jag pluggat, tittat på TV och bara tagit det lugnt. Precis som en söndagkväll ska vara! Jag och pappa har även beställt det där teoripaketet jag pratade om och jag är så taggad! Om allt går som planerat kommer jag ha mitt körkort om cirka ett år vilket känns helt overkligt!! Så roligt! Nu önskar jag er en fortsatt bra kväll och hoppas att ni får en bra vecka!:)

En efterlängtad helg

    ·  Djur, Vardag, Vilma
Yes, som ni hör på rubriken så var denna helg väldigt efterlängtad. Jag har slitit som ett djur hela denna veckan med bland annat min uppsats om den Europeiska monetära unionen, men nu är den klar och jag kan andas ut lite. Ikväll ska kvällen spenderas nere på kyrkan. Först ska vi på ett ungdomsmöte i en annan kyrka och sedan går vi tillbaka till vår och hänger lite. Imorgon fyller Kajsa 17 år och det hade vi tänkt fira med tacomiddag hemma hos Alva så det blir nog mysigt. På söndag ska jag eventuellt vara barnvakt åt några i kyrkans barn. Jag ska även försöka plugga lite engelska, matematik och historia + att vi ska beställa teoripaketet. Jag önskar er en bra helg och att ni får vila ut inför nästa vecka! 
 
En bild från i somras på en av grannkatterna:) 
 

Körkort

    ·  Vardag, Vilma
Något jag inte har pratat om så mycket här på bloggen är att jag övningskör nu och att detta året ska jag börja plugga för fullt till körkortet. Mitt mål är att ta det ungefär när jag jag fyllt 18 vilket är om cirka ett år dels för att jag vill få det gjort så jag slipper tänka på det men också för att det kommer bli så mycket smidigare, I veckan ska vi köpa ett "teoripaket" så att jag kan sätta igång!! Jag har nämnt några gånger här på bloggen att jag tycker tiden går fruktansvärt snabbt. Det kändes som det var igår när jag tog mina första steg inne på grundskolan där jag skulle spendera nästa nio år. Men samtidigt är det spännande och roligt att bli äldre, nya möjligheter uppstår som inte har funnits där förut. Nu ska jag dock sluta babbla. Jag önskar er en bra vecka och lycka till i allt ni ska göra!
Bjuder på en bild från i sommras) Tänk vad kort skärpedjup kan göra med en bild!

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com