Ge mig sommar nu, tack

Halloj på er! Hoppas allt är bra. Själv mår jag super dels för att hockeyn äntligen dragit igång igen och för att det bara är två veckor kvar till lov. När får ni sportlov?:)

Detta inlägget blir ganska spontant. Jag har egentligen ingen tanke med det förutom att klaga över att det är så långt kvar till sommaren. För visst skulle det vara skönt med sol, värme och bad just nu? Längtar tillbaka till i somras då jag bland annat var i Spanien och även en vecka i Husbonliden tillsammans med några fina vänner. Jag har dock mycket att se fram emot här framöver. På sportlovet åker jag och några kompisar till Luleå och en helg i Maj ska jag fara till Göteborg för bland annat lite kyrksafari, Liseberg och shopping. Vad ska ni göra framöver? Kommentera! Jag hoppas ni alla får en bra kväll, själv ska jag titta på hockey med resten av familjen. Ha det bäst!  
 
 
 
 
 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com