En ny favorit från Rituals

Den senaste tiden har Rituals caring hand balm använts mycket flitigt av mig och blivit en ny favorit. Jag fick den av min fina vän Karolina i julklapp. Jag har tidigare varit lite skeptisk till rituals produkter eftersom jag inte har gillat deras tidigare dofter men denna luktar så gott och återfuktar händerna jättebra. Mamma fick också en produkt från Rituals av en kompis till henne. Det är en duschkräm som först kommer ut som en tvål men sedan när man gnuggar den mot händerna blir det ett sorts skum. Den har jag också provat och gillar starkt.:) Så jag rekommenderar verkligen båda två produkterna! 

Kommentarer
Postat av: Miccaela

Åh, visst är den fantastisk! Dom har en handscrub i samma serie, har du provat den? Annars tycker jag absolut att du ska göra det, den är ett utmärkt komplement till handkrämen : )

Svar: Nej, det har jag inte men tack för tipset :)
Vilma Enquist

2016-02-06 / 10:38:25
URL: http://miccaelamedcc.blogg.se
Postat av: Fairyland surprises

Tack för tipset!

2016-02-06 / 10:56:42
URL: http://fairylandsurprises.blogg.se

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com