26 februari

Halloj, nu var det äntligen helg igen. Denna vecka har varit relativt lugn, varken prov eller inlämningsuppgifter har behövts göras. Jag har bara ett prov och en redovisning kvar innan jag får ta lov!! Idag öppnade IKEA här i Umeå och det märktes verkligen när jag skulle fara hem från skolan. Min buss var tvungen att stå i kö ett bra tag innan den kunde köra vidare mot mitt håll. Jag och mamma ska eventuellt fara dit någon gång i helgen, risken är väl bara att det är så mycket folk att det knappt går att ta sig fram. Hörde av en klasskompis att alla hotell i hela Umeå är fullbokade fram till påsk.
 
 Imorgon ska jag fotografera med några i klassen och sedan på kvällen ska jag på ett ungdomsmöte som min kyrka anordnar. Min morfar skulle egentligen kommit hit i helgen men Gidde blev sjuk. Denna kväll blir lugn, ska unna mig något gott och slappa framför TV:n/datorn. Hur ser era planer ut för helgen? Kommentera gärna:) 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com