Bröllop och en fotografering

Hej på er! Om ni läste mitt förra inlägg så vet ni att jag var i Luleå denna helg. Jag har haft en jättemysig helg som avslutades med att vi var tvugna att "stressa ihjäl" oss till bussen men vi hann med som tur var. Bilderna som ni ser här nedanför kommer från när vi var uppe på ett berg i Klövern. Det var en fantastisk utsikt! Vad gjorde ni i helgen? Kommentera gärna! 
 
 
Nu i helgen ska jag på bröllop. Det är två i kyrkan som gifter sig och jag, Ebba och Deborah ska servera på festen. Det ska bli riktigt trevligt att få klä upp sig lite. Så i veckan ska jag och Ebba fara till Avion och köpa varsin svart kjol. Vi ska ha vitt upptill och svart nedtill. På söndagen ska jag fotografera två andra från kyrkan som ska ha barn här i höst. Det är alltså en gravidfotografering. Därför kommer det nog inte komma så många inlägg i helgen så ni får ha lite överseende. Nu ska jag bara chilla innan läggdags. Ha det bäst!

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com