Kär i deckare

    ·  Tips, Vardag, Vilma
Den senaste tiden har jag alltid efter jobbet satt mig för att titta på deckare. Först var det Morden i Sandhamn som jag såg ut på en dryg vecka. Den var riktigt spännande och i vissa avsnitt var jag tvungen att stänga av ljudet på datorn till och med, haha. 
 
För några dagar senare tipsade min kompis Ebba mig om Maria Wern. Jag beslöt mig därför att ge serien en chans och jag är verkligen inte missnöjd. Första avsnittet var jättebra och nu ska jag sätta mig för att se det andra som går efter namnet "Maria Wern - Drömmen förde dig vidare". Om ni har tips på nå fler deckare som liknar Morden i Sandhamn eller Maria Wern så får ni gärna kommentera. Jag rekommendrar er starkt båda serierna! Ha en bra onsdag!:) 

Bröllop och en fotografering

    ·  Vardag, Vilma
Hej på er! Om ni läste mitt förra inlägg så vet ni att jag var i Luleå denna helg. Jag har haft en jättemysig helg som avslutades med att vi var tvugna att "stressa ihjäl" oss till bussen men vi hann med som tur var. Bilderna som ni ser här nedanför kommer från när vi var uppe på ett berg i Klövern. Det var en fantastisk utsikt! Vad gjorde ni i helgen? Kommentera gärna! 
 
 
Nu i helgen ska jag på bröllop. Det är två i kyrkan som gifter sig och jag, Ebba och Deborah ska servera på festen. Det ska bli riktigt trevligt att få klä upp sig lite. Så i veckan ska jag och Ebba fara till Avion och köpa varsin svart kjol. Vi ska ha vitt upptill och svart nedtill. På söndagen ska jag fotografera två andra från kyrkan som ska ha barn här i höst. Det är alltså en gravidfotografering. Därför kommer det nog inte komma så många inlägg i helgen så ni får ha lite överseende. Nu ska jag bara chilla innan läggdags. Ha det bäst!

Stormtrivs

    ·  Vardag, Vilma
Så var andra jobbdagen avklarad. Jag trivs väldigt bra med både personalen och de äldre på boendet. Arbetstiderna är också bra och jag slutar inte jättesent vilket gör att jag har tid att göra annat på kvällarna. Igår var jag till exempel med Ebba. Vi åt middag tillsammans och sen så cyklade vi ner till Ica för att köpa lite gott att äta. Det blev frukt, godis, naturgodis och munkar. Mums! Sen så såg vi på Morden i Sandhamn. Rekommenderar både böckerna och serien!
 
Ikväll ska jag bara vara hemma och chilla. I morgon efter jobbet blir det nog städning  och packning om jag inte gör det ikväll. På torsdag kväll ska jag vara barnvakt åt min ungdomspastors två barn. Sen på fredag efter jobbet bär det av mot Luleå där helgen ska spenderas. Önskar er en fin vecka! 
 

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com