En underbar kväll

    ·  Vardag, Vilma
Gårdagskvällen spenderades på ett café här i Umeå som min kyrka hade abonnerat för kvällen. Temat var film och jag var utklädd till Princess Leia. Här ovanför ser ni hela gänget. Ebba var Darla Sherman från Hitta Nemo och Deborah var Sandy från Grease. Vi hade en jätterolig kväll som bestod av mat, tävlingar och dans. Höjdpunkten var definitivt när vi alla dansade till Macarena, det var sååå kul!!!
 
Idag är det valborg och jag har lite planer. Vid klockan två ska jag fara och klippa mig vilket jag ser fram emot. Denna gång ska jag klippa mig ganska kort så det blir en stor skillnad men det är kul med variation! Ikväll får vi se vad som händer. Antingen hänger jag med några från klassen eller så stannar jag hemma och umgås med några familjer från kyrkan som kommer hit. Innan allt detta ska jag försöka plugga både matematik och historia men vi får se hur det går. Förresten, jag har inte berättat detta men på onsdag far jag bland annat med dessa brudar på bilderna ovanför till Göteborg!!! Längtar!! Men nu ska jag plugga så vi hörs!

Min utveckling - porträtt

    ·  Porträtt, Vilma
Oj, vad tiden går fort! Det slog mig idag då jag satt och tittade igenom gamla bilder på datorn. Här ovanför har jag lagt ihop ett collage där jag tycker det är tydligt att se hur mycket jag har utvecklats när det kommer till porträtt. Vad tycker ni? Kommentera!:D

19 dagar sedan sist

    ·  Natur, Vardag, Vilma
Hej på er! Nu var det några dagar sedan jag bloggade sist, 19 dagar för att vara exakt. Jag har haft så mycket annat att tänka på vilket gjort att bloggen kommit i skymundan likaså fotograferingen. Jag vill så gärna blogga och fotografera men jag har inte orken eller tiden. Senast jag höll i kameran var under påsklovet och då tog jag bara några enstaka bilder. Jag saknar att höra ljudet från avtryckaren när den trycks ner och glädjen då man lyckas ta en riktigt bra bild! Förhoppningsvis dröjer det inte länge till innan jag håller handen runt kameran igen. Bjuder på en till bild från Boden där jag spenderade en del av påsklovet.:)
 
 
 
 

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com