Flygande start

Hejsan. Dagen började på ett av dem bättre sätten. Jag hade sovmorgon till kl 9:50 vilket man inte tackar nej till. Jag hade först matte, sedan samhällskunskap och efter lunch naturkunskap och historia. Det slog mig idag att jag faktiskt har gått tre veckor på gymnasiet. Hjälp vad tiden går fort! 
 
Idag lånade jag en slags fotobok på skolan som heter "Flygande start". I den får man tips på hur man kan tänka kring olika saker samt en påminnelse om grunderna i fotografering. Än så länge har jag bara läst en sida men förhoppningsvis får jag lära mig något nytt eller bara fräscha upp kunskaperna.
 
Ikväll står Idol på schemat. Innan dess ska jag äta middag och se ett avsnitt av pll. Ha en bra kväll!:) 
 

Kommentarer
Postat av: Frida

Fotoböcker är bland det bästa, speciellt om dem är bra!

Svar: Ja, håller med!
Vilma Enquist

2015-09-08 / 18:38:16
URL: http://fotografrida.se/

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com