En evighet sedan

Sneak peek från Anna och Grabiels bröllop♥
 
Hej, nu var det ett tag sedan jag puplicerade ett inlägg här. En av anledningarna är att jag har haft så fullt upp bland annat med bröllopet, Faith och skolan. Jag har helt enkelt inte haft tid att lägga ner på bloggen eller fotografera. Men nu ska jag försöka köra igång igen! 
 
Hur går det för mig på gymnasiet då? Jo, det går bra. Jag trivs jättebra i min skola och klass. Eftersom vi är en relativt liten klass jämfört med min förra så är alla med alla vilket är roligt. Gymnasiet är så mycket bättre än vad jag förväntade mig! Ibland kan jag väl sakna mig gamla klass men det är roligt att uppleva en ny miljö och skaffa nya kontakter. Jag är också nöjd över att jag valde sam. Där trivs jag som fisken i vattnet. En av de bästa sakerna med gymnasiet är att man väljer utifrån sitt eget intresse, därför är som sagt alla i min klass intresserade av t.ex. historia och samhällskunskap. Om ni har några frågor om gymnasiet eller om mitt gymnasieval så är det bara att kommentera!
 
Just nu sitter jag och redigerar bilder från Anna och Gabriels bröllop. Jag blir så glad över deras stora kärlek till varandra. Jag bara längtar efter att få fotografera ett till bröllop! Jag får se om jag kommer att lägga upp några bilder från bröllopet här, först ska Anna och Gabriel få se dem. 
 
//Vilma 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com