2015.09.09

Hej på er! Jag passade på att fara ut på en fotopromenad ikväll med mitt nya objektiv. Jag åkte ner till älven och tog några bilder på bron samt "båthusen". Blev relativt nöjd med resultatet:)
 
Idag hade vi friluftsliv fram till lunch. Vi vandrade iväg till en liten rastplats några kilometer bort från skolan där vi lagade mat och gjorde några samarbetsövningar. Sedan hade vi lunch, naturkunskap och historia. Efter skolan gick jag till den kristna skolgruppen med Matilda. Där hade vi andakt, lovsång och fikade vilket var trevligt. Nu ska jag titta på Idol och njuta av resten av kvällen!
 
//Vilma
 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com