Something new

 
Hej! Det kändes som det var på tiden att jag gjorde något nytt med min design, därför så ändrade jag bland annat min header och profilbild. Jag får se hur länge jag kommer att ha den. Det hade varit roligare med en mer höstig design men jag har inte haft tid att ge mig ut och fotografera några höstbilder. Denna får duga tills vidare. 
 
För övrigt har jag väldigt mycket i skolan så uppdateringen kommer inte att vara den bästa de närmaste dagarna. Jag ska försöka hinna med att puplicera ett till inlägg i helgen men vi får se om jag lyckas. Idag står plugg först på schemat och sedan vid 16-tiden kommer Kajsa och Elsa hit för att se ishockey. Nu ska jag sätta igång med att plugga lite matematik samtidigt som jag lyssnar på Veronica Maggio. Hoppas ni får en underbar lördag!

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com