Fredagsshopping

 
Idag när jag och Kajsa var på stan en sväng passade jag på att shoppa lite. Denna gång köpte jag den efterlängtade polotröjan som jag velat ha sååå länge. Färgen blev grå vilket inte är så överraskande. Tröjan kommer från Monki och kostade 250 kronor. Jag köpte även en ögonbrynspensel för att kunna fylla i mina ögonbryn eftersom att jag har haft min förra ett tag och dessutom har håret på borsten börjat lossna. Vi gick in på brallis.se och så köpte jag en borste från Morphe Brushes för endast 64 kronor!! Supernöjd! 
 
Ikväll ska jag bara slappa framför TV:n med något gott. Imorgon drar jag iväg till Övik för att spela säsongens första innebandymatch och på kvällen ska vi iväg på krätftskiva hos några av mamma och pappas kompisar. Nu ska jag snart gå till Maxi för att inhandla lite mat som jag kan ha på bussen imorgon. Ha en mysig kväll! 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com