"De flesta söker sig till Paradise Hotel idag än läraryrket."

 
 
Jag tror många lätt glömmer bort hur betydelesfullt läraryrket faktiskt är. Som ni ser på rubriken så är det ett faktum att fler söker till dokusåpan Paradise Hotel än till läraryrket. Det gör mig frustrerad, för vad är egentligen viktigast? Festa och synas på TV eller att lära ut och utveckla människor som är vår framtid? 
 
Innan jag hade sett den här serien så såg jag läraryrket som något tråkigt och inte alls lärorikt, men jag har tänkt om. Jag säger inte att jag ska bli lärare men serien fick mig att öppna upp ögonen och inse att jobbet som lärarna gör är så otroligt viktigt. Det fick mig även att bli tacksam för alla lärare som jag har haft och har. Jag kanske inte har kommit överens jättebra med alla men de har ändå hjälpt mig och gett mig redskap som jag kan ta med mig i framtiden. Så, om ni har tid över - se denna miniserie! 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com