Höstlovsplaner

    ·  Vardag, Vilma
 
Halloj! Idag hade jag bara en lektion vilket var hur skönt som helst. Dock så hade jag glömt min nyckel hemma så kom hem ändå ganska sent. Imorgon är det fredag och då slutar vi klockan två. Jag ska antingen bara ta det lugnt hemma eller sticka ner på kyrkan en sväng. På lördag drar jag iväg till Skellefteå för att se ishockey och på söndag har jag själv match. Jag ska också försöka klämma in lite plugg någonstans. Tror det blir en bra helg!
 
Dessutom är det ju ungefär bara en vecka kvar till lovet!! Längtar! I början av lovet så ska jag på en halloweenfest som två gymnasieskolor här i stan anordnar och sedan på torsdagen far jag upp till Skellefteå för att delta på en kristen ungdomskonferens! Jag ska också försöka fotografera eftersom jag knappt haft tid med det den senaste tiden. Vad har ni för planer på höstlovet?:) Vi hörs!

Älskade höst

    ·  Fotografi, Natur, Vilma
 

"De flesta söker sig till Paradise Hotel idag än läraryrket."

    ·  Vilma
 
 
Jag tror många lätt glömmer bort hur betydelesfullt läraryrket faktiskt är. Som ni ser på rubriken så är det ett faktum att fler söker till dokusåpan Paradise Hotel än till läraryrket. Det gör mig frustrerad, för vad är egentligen viktigast? Festa och synas på TV eller att lära ut och utveckla människor som är vår framtid? 
 
Innan jag hade sett den här serien så såg jag läraryrket som något tråkigt och inte alls lärorikt, men jag har tänkt om. Jag säger inte att jag ska bli lärare men serien fick mig att öppna upp ögonen och inse att jobbet som lärarna gör är så otroligt viktigt. Det fick mig även att bli tacksam för alla lärare som jag har haft och har. Jag kanske inte har kommit överens jättebra med alla men de har ändå hjälpt mig och gett mig redskap som jag kan ta med mig i framtiden. Så, om ni har tid över - se denna miniserie! 

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com