Det finns hopp

Vart är världen på väg? Den frågan ställer nog sig många nu efter allt som har hänt i Paris, terroristen som greps i Boliden igår och nu senaste idag gisslandramat på ett hotell i Mali. Det finns så mycket jag skulle vilja göra för att kunna få stopp på det här. Vi kanske inte kan det men Gud kan.
 
Förra helgen predikade en pastor från Örnskölsvik i vår kyrka om hopp. Hans predikan grep verkligen ta i mig och jag fick återigen uppleva guds stora kärlek för oss. Han läste bland annat ur Jeremia 31:17: "Det finns hopp för din framtid, säger Herren". Gud har en plan för vår framtid här på jorden och han kommer att ta hand om både dig och mig. Även fast det nu är oroligt i världen så kan vi luta tillbaka oss mot Gud, för han kommer aldrig vika av från vår sida.

Ha en riktigt bra fredagskväll!
 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com