Den första riktiga snön

Hej på er! I fredags föll den första RIKTIGA snön ner. För en vecka sedan snöade det visserligen men dagen därefter var den borta igen. Nu har snön legat kvar och jag tror att den är kvar för att stanna den här gången. Jag själv tycker att snö är såå mysigt och dessutom blir det ju lite ljusare tack vare snön vilket i alla fall jag mår bra av. Den kommande veckan kommer att vara lite lugnare för min del pluggmässigt vilket är superskönt. Jag har bara ett prov, en inlämningsuppgift och en bok att läsa. 
 
Nu kommer snart mammas kompis och hennes familj på fika. Tanken är väl att jag ska vara med det minsta barnet, det blir trevligt! Jag kom nyss in från en fotorunda då bland annat bilden här ovanför blev tagen. Ha en bra söndag!

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com