Ett steg i rätt riktning

    ·  Bröllop, Vilma
I september fick jag den stora förmånen att få fotografera på Anna och Gabriels bröllop. Det var en dröm som jag haft väldigt länge som gick i uppfyllelse. För er som har följt min blogg ett tag så vet ni nog vid det här laget att jag vill bli fotograf och starta ett eget företag. Detta var alltså ett steg i rätt riktning. 
 
Jag minns hur nervös jag var när vaknade upp den morgonen men samtidigt glad över att jag äntligen skulle få chansen att uppfylla en av mina drömmar. Men allt gick bra och jag är väldigt nöjd över det jag har åstakommit. Genom detta har jag insett att jag måste våga för att kunna nå mitt mål. Det får kännas lite pirrigt men bara jag gör det. 

Tack ännu en gång Anna och Gabriel för att jag fick vara med och förgylla er dag!
 

Onsdag

    ·  Vilma
Hej på er! Dagen har bara rullat på. Jag drog tidigare från skolan eftersom jag skulle till sjukgymnasten. Jag har nämligen haft ont i ryggen på sistone, troligtvis på grund av min dåliga hållning. Jag fick några övningar och lite tips på saker som jag ska tänka på.
 
Just nu försöker jag plugga till idrottsprovet men det går väl sisådär. Idrott är verkligen inte mitt favoritämne. Ikväll står ishockey på schemat, jag såg visserligen ishockey igår med Alva när Löven mötte Asplöven men nu blir det riktig ishockey det vill säga Skellefteå mot HV71. Håller tummarna på för att Skellefteå ska ta den femtonde raka segern!!

Den första riktiga snön

    ·  Vilma
Hej på er! I fredags föll den första RIKTIGA snön ner. För en vecka sedan snöade det visserligen men dagen därefter var den borta igen. Nu har snön legat kvar och jag tror att den är kvar för att stanna den här gången. Jag själv tycker att snö är såå mysigt och dessutom blir det ju lite ljusare tack vare snön vilket i alla fall jag mår bra av. Den kommande veckan kommer att vara lite lugnare för min del pluggmässigt vilket är superskönt. Jag har bara ett prov, en inlämningsuppgift och en bok att läsa. 
 
Nu kommer snart mammas kompis och hennes familj på fika. Tanken är väl att jag ska vara med det minsta barnet, det blir trevligt! Jag kom nyss in från en fotorunda då bland annat bilden här ovanför blev tagen. Ha en bra söndag!

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com