Festliga marshmallows

    ·  Mat, Vilma
Recept på festliga marshmallows
 
Ingredienser:
1 påse marshmallows
1 påse färgglatt strössel 
1 paket mörk choklad 
1 paket grillpinnar
 
1. Smält chokladen antingen i mikrovågsugnen eller lägg chokladen i en tallrik och sätt den i en kastrull på spisen. Förbered även med att hälla upp strösslet i en skål. 
2. Sätt fast en marshmallows på en grillpinnen och doppa sedan den över delen av marshmallowsen i chokladen. Doppa därefter den i strösslet.
 
Lycka till!
 
 

Fredagsmys

    ·  Mat, Vardag, Vilma
Hej, jag hoppas att allt är bra med er! Jag vill återigen be om ursäkt för min dåliga uppdatering men i och med att jag fortfarande går i skolan finns det inte så mycket tid för att fotografera och skriva blogginlägg. Jag hoppas ni förstår! 
 
I sommar blir det dock ändring på det! Jag ska fotografera så mycket som möjligt på Lappis, i Göteborg/Borås, i Spanien och här hemma. Jag ska även försöka fotografera lite porträtt, det var så länge sedan jag gjorde det vilket är riktigt tråkigt. 
 
Nu sitter jag framför datorn och tittar lite på Youtube samtidigt som jag äter godis. Jag får se vad jag ska göra ikväll. Jag kanske hittar på något med en kompis eller så är jag bara hemma och tar det lugnt. Imorgon blir det dock mer hektiskt. Klockan tio har vi bokat tid hos frissan för sligning och klippning. Efter det kanske jag och Elsa ska fara och lyssna på Kajsa som har pianouppvisning och sedan fika tillsammans. På kvällen ska jag hjälpa till och bland annat servera mat på en konfamiddag. Längtar tills imorgon! 
 
Jag har en fråga till er, skulle ni vilja att jag gjorde ett inlägg där jag visar upp mitt hår före och efter klippningen och slingningen? Kommentera! Ha en bra fredag!:)
 

Grillning & bröllop

    ·  Fotografi, Vardag, Vilma
Hej, jag hoppas ni alla har haft en bra dag hittills. Dagen började med lite plugg inför SO-provet på tisdag, sedan vid 12-tiden så for jag, mamma och pappa iväg för att bland annat handla och fika på PMU. När vi kom hem åt jag lunch, pluggade lite mer och sedan kl tre åkte jag och tränade. Just nu håller pappa på att grilla och det luktar grillrök inprincip i hela huset, så gott! Det påminner mig om att sommaren är på väg. 
 
Förresten så har jag något roligt att berätta. Jag har nämlingen blivit tillfrågad om att fotografera på ett bröllop i september!! Jag tror inte att ni förstår hur glad jag är! Det är en dröm som har gått i uppfyllelse. Det är som sagt mitt första bröllop och jag är redan nervös även fast det är några månader bort. Men det ska bli så otroligt roligt! Är det någon av er som har fotograferat på ett bröllop? Hur var det och har ni några tips att ge? Kommentera!:)
 
Nu ska jag snart äta, ha en bra kväll! 
 
 
 

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com