I blommornas värld

    ·  Natur
Nikon D3100 + Nikkor 50mm f/1.8G

Midsommarafton

    ·  Djur, Fotografi, Natur
 

Dagen för midsommarafton

    ·  Natur, Vardag, Vilma
 
Hej! Det var länge sedan jag skrev ett inlägg om min vardag så tänkte göra det nu. 18 juni idag vilket är dagen före midsommarafton. Imorgon drar vi till några bekanta för att fira och självklart hänger kameran med. Hoppas på god mat, roliga lekar och bra gemenskap! 
 
Idag träffade jag Kajsa en stund och vi hade det jättetrevligt. Vi passade bland annat på att fika ute i det fina vädret och spela badminton. Efter att hon for hem drog jag ut med kameran en stund och tog några bilder. Nu ska jag umgås med familjen och bara vila inför morgondagen. 
 
Förresten så kommer troligtivs en ny header snart upp så håll utkik! Ha en bra kväll så hörs vi senare! 

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com