"Roadtrip" Del 1

Vi åkte tidigt på lördagmorgonen mot Mariestad. I Härnösand stannade vi för att äta frukost hos morfar innan vi fortsatte vår resa söderut. Vi kom fram hos de vi skulle bo hos i Mariestad cirka kl 18:00 och åt middag direkt. På kvällen tog vi det bara lugnt eftersom vi alla var trötta efter den långa bilresan. Dagen därefter bestod av en fotopromenad för min del, bowling, kortspel och god mat. Vi sov där i två nätter innan vi sedan begav oss iväg mot Öckerö utanför Göteborg. 
Ute på Hönö gjorde vi inte så jättemycket. Vädret var inte på topp så vi åkte in till Göteborg båda dagarna som vi var där för att shoppa och gå runt i staden. 

Bilderna från Göteborg och Borås kommer i den andra delen:) 

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com