68 dagar sedan

Bild på mig, Kajsa & Jennifer från avslutningsmiddagen.
 
Idag är det exakt 68 dagar sedan jag gick ut 9:an. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag har gått ut grundskolan. Det känns så stort på något vis. Jag har tagit ytterligare ett steg mot vuxenlivet och framtiden.Till er som börjar 9:an, ta vara på tiden för rätt som det är så står du där på skolavslutningen och ska ta farväl av en plats, lärare och klasskompisar som har varit din trygghet i flera år. Jag är samtidigt nyfiken och spänd på att börja gymnasiet. Det ska bli roligt med en ny miljö, klasskompisar och lärare. Nu vill jag bara att tiden ska spolas fram till torsdag. 
 
Igår var första innebandyträningen. Jag var helt död när jag kom och kunde knappt gå. Såå jobbigt! Men förhoppningsvis känns det bättre efter några träningar. Idag ska jag klippa mig, fixa goodiebags till Faith, kanske gå ut på en fotorunda och ikväll se premiären av Idol. Ha en bra dag!!

Kommentarer

Innan du kommenterar:
- Jag fotograferar med Nikon D3100
- Kopiering av mina bilder är ej tillåtet
- Jag redigerar mina bilder i GIMP
- Under kategorin Frågor/Svar hittar du återkommande frågor


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!
Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com