En promenad i skogen

    ·  Natur, Vilma
 
Nikon D3100 + AF-S Nikkor 50 mm f/1:8.G

Första bilden

    ·  Natur, Vilma
Hej! Tänkte bara titta in och säga att jag har nu köpt mitt objektiv. Jag är så himla nöjd! Bilden här över blev en del av resultatet. Jag ska försöka tillbringa så mycket tid i helgen som jag kan för att fotografera med det för att sedan kunna ge en recension nästa vecka. Ha en bra helg!

Ett nytt objektiv...

    ·  Vilma
 
Hej. Som några kanske vet så har jag under en tid funderat över ett nytt objektiv. Jag bestämde mig för ett tag sedan vilket jag skulle köpa men jag gjorde aldrig ett inlägg då så varför inte gör det nu? Objektivet som jag ska köpa heter Tamron 70-200/2,8 Di IF MacroObjektivet köper jag främst till bröllopet men också till för att när jag ska fotografera detaljer eller vill komma nära ett föremål. Jag tänker köpa det på fredag efter skolan om det går så förhoppningsvis så kan jag testa det i helgen och sedan komma med en recension nästa vecka. Vi hörs!

Mitt namn är Vilma Enquist och jag är 17 år. Jag bor för nuvarande i Umeå och pluggar samhällsprogrammet vid Midgård. Min stora passion i livet är fotografering och allt som har med det att göra. Men jag tycker även om att mysa framför en bra serie, umgås med människor, titta på hockey och hänga i kyrkan. Min dröm är att bli fotograf och starta ett eget fotoföretag. Jag har stark tro på Jesus och tillbringar därför mycket av min tid i min kyrka. I min blogg får du följa mitt stora fotointresse samt se hur mitt liv kan se ut. Välkommen till min värld!

Kontakt: vilmaalvinablogg@gmail.com